Η Εταιρία

Awning system by paraskeuopoulos Η εταιρία ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ® δημιουργήθηκε από τον κ. Παναγιώτη Παρασκευόπουλο το έτος 1980 με κύριο αντικείμενο ενασχόλησης την μελέτη, κατασκευή και τοποθέτηση παντός είδους τεντών. Παρακολουθώντας διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις έφτασε  σήμερα να είναι πρωτοπόρος σε αξιοπιστία και ποιότητα, σε μηχανολογικό εξοπλισμό καιc τεχνογνωσία στον τομέα της τέντας! Δημιουργήθηκε έτσι ένα πρότυπο κέντρο κατασκευής και τοποθέτησης τεντών παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης!

Κάποια απ΄ τα βασικά προτερήματα είναι η άμεση εξυπηρέτηση και η εγγυημένη ποιότητα εργασιών.

Ο ίδιος κ. Παρασκευόπουλος επισκέπτεται τον χώρο σας προτείνοντας πάντα την κατάλληλη πρόταση ανά την περίσταση, σχεδιάζοντας λύσεις εργονομίας, με γνώμονα την καλαισθησία, και τις προσωπικές προτιμήσεις του πελάτη σε τεντόπανα, συστήματα τεντών όπως επίσης μοτέρ και αυτοματισμούς, που εκείνος επιθυμεί!

Η ραφή των τεντών γίνεται μέσα στη βιοτεχνία μας με κλωστές που έχουν δοκιμαστεί μακροχρόνια και διακρίνονται για την ποιότητα και την αντοχή τους στον χώρο της τέντας.

Η κατασκευή των μεταλλικών μερών της τέντας γίνεται επίσης μέσα στη βιοτεχνία μας με τον καταλληλότερο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς από τις διεθνείς εξελίξεις γύρω από το χώρο της τέντας, καθώς παρακολουθούμε ανελλιπώς τη διεθνή έκθεση τέντας R+T που διοργανώνεται κάθε 3 χρόνια στη Στουτγάρδη της Γερμανίας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στις τέντες, προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους τέντας της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εισάγουμε και οι ίδιοι παντός τύπου μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές-κατασκευαστές υλικών άριστης ποιότητας!

 

Τέντες Τεντόπανα Systems Εξαρτήματα Μοτέρ Αυτοματισμοί Μηχανισμοί NyFan TenCate Συστήματα Τεντών Paradise Αντοχή 1980 R+T Stuttgart Τέντα Εγγύηση Σχέδια Design Style Παρασκευόπουλος Συστήματα Protection Ποιότητα Ηλιοπροστασία Ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης Αισθητήρες Αξιοπιστία Τηλεχειρισμός Paraskeuopoulos International Brands Super Tenta Συνέπεια Τεχνογνωσία δροσιά Προστασία Awning Systems Automation Εισαγωγές